news_geniexs

Genie XS

Er was zoveel om positief over te zijn bij de Fimap Genie XS schrob-zuigmachine en daarom konden we ook goed begrijpen dat de menigte die bij de demonstratie stond verbaasd was.

”De kleine machine is zo gemakkelijk te manoeuvreren dat het er bijna op leek dat de gebruiker een danspartner was”

We hielden van het lichte gewicht van de machine en het gemak waarmee de machine kan worden gedraaid ( reiniging in elke richting ) en de manier waarop de parabolische zuigmond de borstel zo nauw volgde. We konden zien hoe dit krachtige stukje techniek de taak van het reinigen van kleine en rommelig omgevingen eenvoudig kan maken ( en, durven we het zeggen – plezierig? ).

Genie XS wordt gevoed door een lithium-ion batterij die volledig kan worden opgeladen in slechts een uur. Ideaal voor gebruikers die veel korte en doelgerichte schoonmaak bewerkingen uitvoeren in één dag, evenals voor meer langdurige schoonmaak opdrachten in combinatie met een tweede reservebatterij. De handige accu en acculader is erg handzaam en kunt u overal laden, zonder tijd te verspillen.

Dankzij de compacte afmetingen van de machine, is er geen ruimte te klein is om te worden geschrobd. Deze machine is perfect voor restaurants, effectief en moeiteloos reinigen onder tafels en stoelen, maar ook omdat de machine schrobt en droogt in een werkgang ook bij het achteruitrijden. De zuigmond zorgt voor een uitstekende droging zelfs bij het schoonmaken van de olieachtige vloeistoffen die vaak worden gevonden op de vloeren van een professionele keuken of restaurant.

Genie XS is ook ideaal voor het gebruik in bars, ziekenhuizen, rusthuizen en zelfs voor het gebruik in kantoren tijdens werkuren of in winkels terwijl ze nog open zijn.

De batterijen zijn uitstekend er is geen zelfontlading wat betekent dat de Genie XS altijd klaar staat wanneer hij nodig is. U kunt de batterij op laden wanneer u maar wilt en elke keer volledig opladen is niet nodig. Constant vermogen gedurende de gehele reiniging is daarom gewaarborgd.

De borstel is optimaal geplaatst ten opzichte van de behuizing, voor perfecte reiniging langs muren. De Genie XS is snel uit elkaar te halen, zodat zelfs een onervaren gebruiker de machine kan schoonmaken in een zeer korte tijd. De tanks kunnen moeiteloos zonder gereedschap worden lost gekoppeld.

Vullen van de schoonwatertank en schoonmaken van de vuilwatertank kost bijna geen tijd, net zoals het schoonmaken van de vuilfilter, de zuigslang en de zuigmond.

Met materialen zoals aluminium voor het chassis is de Genie XS zowel robuust als lichtgewicht. Dit zorgt er voor dat de gebruiker zo min mogelijk word belast tijdens het gebruiken

Eenmaal ingeklapt kan de Genie XS heel makkelijk worden opgepakt dankzij het handvat aan het bedieningspaneel, een paar grote wielen laten je de machine voortbewegen als een trolley.