Fimap MMG

Fimap MMg schrobzuigmachine

In de Fimap MMg schrob-zuigmachines komen kwaliteit, technologie en duurzaamheid samen. De innovatieve stijl van deze schrob-zuigmachine is compleet uniek en bij ontwerp en productie zijn de kleinste details zorgvuldig doordacht, voor een absoluut superieur product. Hoogwaardige materialen, optimaal gebruik van de ruimte, superieure ergonomie en geavanceerde technologie: de MMg schrob-zuigmachines zijn een klasse apart. Vanaf de comfortabele stoel heeft de bestuurder alle ruimte en een goed overzicht rondom, met het stuurwiel en de bediening aangenaam binnen handbereik.

Ook de werkresultaten van de MMg maken indruk in alle inzetgebieden, van industrie tot gezondheidszorg. De machines zijn bijzonder veelzijdig en leveren schone vloeren onder alle omstandigheden, dankzij de verschillende uitvoeringen (disk, cillindrisch en orbital) en de talloze opties en extr’s. Allerlei functies en kenmerken maken het reinigen makkelijker: speciale technologie om water en schoonmaakmiddelen te besparen, nieuwe systemen om de schrobkracht gericht te kunnen verhogen, en de mogelijkheid om zijborstels te monteren voor betere resultaten langs muren en schappen en meer werkbreedte voor 15% meer productiviteit. Zodra u de MMg ziet en uitprobeert, voelt u dat dit geen gewone schrobmachine is. En met de MMg Plus overtreft Fimap zichzelf: hierin is de meest geavanceerde technologie verwerkt die op dit moment beschikbaar is.

De geavanceerde technologie van de MMg Plus

Op het eerste gezicht zit het verschil tussen de twee uitvoeringen in de extra mogelijkheden van de MMg Plus. Het gebruiksvriendelijke intelligent Drive iD-systeem sluit aan op de eisen van een moderne werkomgeving en laat de bediener intuïtief werken.

Het iD-systeem draait om meer doen met minder, besparen in plaats van verspillen. Via het display kan de bestuurder diverse functies aanpassen en instellen, van wachtwoordbeveiliging tot het kiezen van de werkmodus. Om te voorkomen dat met de machine wordt geknoeid, kunnen persoonlijke wachtwoorden worden toegewezen. Zo krijgen bestuurders alleen toegang tot de functies waar ze toestemming voor hebben.

Voor verschillende werklocaties kunnen verschillende werkprogramma’s worden ingesteld, zodat de juiste werkmethode direct kan worden opgevraagd, zonder tijdverspilling.

Het nieuwe systeem bevat ook de opties Eco Mode en Power Mode. In Eco Mode produceert de machine minder geluid en wordt minder stroom, water en reinigingsmiddel verbruikt. De Power Mode geeft maximaal vermogen op de borstels en levert extra kracht waar dat nodig is.De achteruitrijdcamera biedt de bestuurder zicht op de reinigingsresultaten, zonder dat hij of zij zich weg hoeft te draaien van de rijrichting. Ook tijdens het manoeuvreren of verplaatsen van de machine komt deze camera van pas, doordat het goede zicht rondom botsingen en schade voorkomt. Hiervoor zijn ook nog waarschuwingssensoren ingebouwd in de achterkant van de machine.

Ook verkrijgbaar met Fleet management systeem

Optioneel kan de machine ook worden voorzien van het FFM-systeem voor Fimap Fleet Management, de perfecte oplossing voor gebruikers die op meerdere locaties werken. Het FFM-systeem verzendt gegevens aan de beheerder over locatie, gebruik en bestuurder. Zo kunt u in real-time zien of de schoonmaakplanning gevolgd wordt en of onderhoud goed wordt uitgevoerd. In noodgevallen krijgt de beheerder bovendien direct een melding per e-mail. Met deze informatie binnen handbereik kunt u uw vloot efficiënter inzetten, zodat u tijd en geld bespaart en meer uit uw machines haalt.

Toonaangevende duurzaamheid

Het milieu is belangrijk voor ons bedrijf. Daarom hebben we een nieuwe technologie ontwikkeld. Fimap had al technische oplossingen om de geluidsproductie te verlagen (Fimap Noise Reduction), energie te besparen (Fimap Energy Saving) en minder water en schoonmaakmiddelen te verbruiken (Fimap Solution Saver, Fimap Water Flow en de Eco Mode). Nu heeft Fimap voor de MMg ook een systeem voor waterrecycling ontwikkeld. Met Fimap Long Range wordt het werkbereik van uw machines exponentieel groter. Een machine met FLR kan een groter oppervlak schrobben met dezelfde hoeveelheid reinigingsmiddel en water. En minder legen en opnieuw vullen, betekent sneller schoonmaken. U bespaart tot 66% water en werkt tot 70% productiever.