Fimap Fleet Management

FFM biedt schoonmaakprofessionals een beter presterend machinepark

Fimap Fleet Management (FFM) biedt schoonmaakprofessionals een beter presterend machinepark. Het systeem zet de gegevens die de machines genereren om in informatie die van essentieel belang is voor een optimaal beheer. Het biedt een uitgebreid overzicht per machine, zodat coördinatie mogelijk is terwijl de machines in gebruik zijn, wat de schoonmaaktijden optimaliseert en kosten bespaart. Alle informatie is online beschikbaar en wordt in realtime bijgehouden. Gebruikers kunnen op elk gewenst moment de status en voortgang van schoonmaakwerkzaamheden controleren, zonder dat ze software hoeven te installeren.

Betere service: meer controle, meer rendement uit uw machinepark

Het overzicht toont welke modellen gebruikt worden en waar, en het aantal uren dat ze in bedrijf waren resp. stilstonden. Het voordeel daarvan is dat de gebruiker zo kan zien of de juiste machine wordt ingezet op de aangegeven plaats en of de geplande schoonmaakuren worden gerespecteerd. Bovendien wordt duidelijk welke medewerker de schoonmaakwerkzaamheden uitvoert. Mocht zich een probleem voordoen, dan wordt onmiddellijk per e-mail een waarschuwing verzonden, zodat de gebruiker tijdig kan ingrijpen en zorgen dat de machine weer volledig functioneel wordt. Met FFM kunt u op elk gewenst moment gegarandeerde service verlenen, wat voor tevreden klanten zorgt.

Als gebruiker kunt u de activiteiten van alle machines in het oog houden en daardoor een nauwkeuriger analyse maken van de inzetbaarheid van de machines volgens de schoonmaakroosters en precies beoordelen of en waar er mogelijkheden voor verbetering zijn. Zo kunnen de beschikbare actieve schoonmaakuren volledig benut worden en de periodes van stilstand in verband met opladen, onderhoud en verplaatsen van de machines tussen schoonmaaklocaties worden geoptimaliseerd.

Een machinepark in topconditie bespaart tijd en kosten

Met FFM kunnen gebruikers preventief onderhoud uitvoeren. Het risico op buitengewoon onderhoud, dat niet alleen kostbaar is, maar ook de geleverde service beïnvloedt, wordt minder als u de machines in goede staat houdt. Schoonmakers kunnen erop vertrouwen dat ze de vastgestelde schoonmaakdoelen halen, omdat de machine altijd volledig operationeel en efficiënt is op het moment dat dit nodig is. Daardoor worden ook de schoonmaaktijden gerespecteerd, zodat de coördinatie altijd klopt.

Gebruikers kunnen het geplande schoonmaakrooster oproepen en bekijken welke modellen geïnspecteerd moeten worden en wanneer. Zo kunnen de schoonmaakwerkzaamheden worden georganiseerd op basis van de machinebeschikbaarheid, wat resulteert in optimale efficiëntie. Bovendien kan de gebruiker de onderhoudsgeschiedenis bekijken en controleren welke inspecties en onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd, om zo een volledig, up-to-date beeld te krijgen van de conditie van elke machine.

Zorgvuldig beheer beperkt onvoorziene gebeurtenissen, voorkomt onnodige stilstand en zorgt voor een aanzienlijke kostenbesparing en tegelijk betere prestaties.